Before & After

Transformări magice marca Arvessa

Extensiile pentru păr rămân singura cale de a avea şuviţe mai lungi peste noapte, în forma pe care ţi-o doreşti. Vedetele sunt dependente de ele, iar doamnele şi domnişoarele pasionate de saloanele de frumuseţe le introduc deseori în coafurile speciale pentru diverse ocazii. Acum îţi poţi lua revanşa pentru lunile nesfârşite în care ai aşteptat, plină de speranţă, să îţi crească o podoabă capilară ca a prinţesei Rapunzel.

Mai mult decât atât, extensiile te ajută să îţi schimbi frecvent coafura şi să scapi de sentimentul neplăcut de monotonie care te încearcă atunci când îţi porţi şuviţele la fel în fiecare zi. În sfârşit poţi avea cu uşurinţă părul creţ pe care ţi l-ai dorit întotdeauna sau părul perfect drept şi strălucitor pe care îl admiri în reclamele de la TV.

Extensiile de păr te mai ajută să obţii coafurile pe care nu le poţi realiza cu părul tău natural sau te salvează atunci când podoaba ta capilară nu se afla în cea mai bună formă. Te-ai tuns recent şi rezultatul te nemulţumeşte? Poţi remedia dezastrul imediat cu ajutorul extensiilor.

Un alt avantaj incontestabil al extensiilor pentru păr este versatilitatea, întrucât ele vin într-o gamă diversificată de culori, forme, texturi şi lungimi. Încă un punct în plus pentru extensiile de păr este acela că te ajută să îţi dai seama cum te prind diverse nuanţe de păr, fără să fii nevoită sa îţi vopseşti suviţele naturale. În fine, un alt avantaj al extensiilor este că sunt atât de rezistente, încât poţi face baie sau poţi înota purtându-le.

Satisfacţia imediată şi bucuria de a avea părul lung în doar câteva minute este avantajul principal pe care îl oferă extensiile pentru păr. Iată câteva exemple din magia extensiilor Arvessa: