Despre noi

“O fată înțeleaptă își cunoaște limitele. O fată inteligentă știe că nu le are!” – Fă o alegere inteligentă! Alege Arvessa!

Be your own kind of beautifull

Învață să-ți iubești frumusețea!

Suntem Arvessa – o companie dedicată vânzării de extensii din păr natural gama premium – calitate Remy A+++ și avem convingerea că fiecare dintre noi merită să se simtă specială, de aceea misiunea noastră este să ajutăm fiecare femeie să se simtă mai frumoasă, în fiecare zi. Te așteptăm cu drag să ne calci pragul!

0

Cliente

Clienți mulțumiți din întreaga lume

Est. 2016

Povestea noastră

Consider că succesul este atu-ul nostru, și suntem constienți că îl putem avea doar prin îndrăzneală și optimism. Din acest motiv dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse profesionale și calitate ireprosabilă la prețuri accesibile. Dorim să comercializăm produse premium pe care femeile din întreaga lume să le poarte cu drag zi de zi. Munca noastră este răsplătită prin răspunsurile și sutele de feedback-uri pozitive pe care le primim, iar acest lucru este factorul cel mai important pentru noi.

Mulțumim tuturor clienților noștri pentru sprijinul acordat, pentru încrederea oferită și nu în ultimul rând le mulțumim că au ales Arvessa. Pe măsură ce privim spre viitor, știm cu încredere că vom fi mereu dedicați în a oferi produse premium care să aducă un strop de fericire în viața fiecărei femei. De ce suntem aici? Pentru a-ți oferi un strop de frumusețe în plus! Pentru a te face să zâmbești! Pentru a te ajuta să arăți și să te simți perfectă!

Viitorul nostru

Excelentă 5*

Toate clientele care ne-au călcat pragul au contribuit la succesul nostru, iar astăzi Arvessa înseamnă calitate și excelență în fumusețe. Împreună am reușit! Și suntem convinși că și în viitor ne vom surpinde clientele cu idei și produse noi.

0

Recenzii

Cliente care ne-au împărtășit experiența și bucuria lor

Valorile noastre

Din ziua din care am început și până azi, am fost conduși de valorilor noastre.

Excelență

prin susţinerea şi aplicarea standardelor înalte de frumusețe în fiecare zi

Calitate

Dorim ca toate produsele marca Arvessa să se ridice la așteptările clientelor noastre

Perfecționiști

Suntem atenți la detalii, incepând cu producția extensiilor și până la ambalarea și expedierea acestora

CEO and Founders

Echipa noastră

Am pornit cu vise și ambiții mari, iar în scurt timp visele noastre s-au împlinit. Am crescut împreună, am învățat din greșelile noastre și împreună am reușit să punem bazele unui brand puternic și în vogă: ARVESSA

Anca Stoica

CEO & Founder

Cristina Fărăgăian

Co-Founder