Întrebări frecvente

Ce este părul Remy?

Părul remy este considerat a fi cea mai bună calitate a părului uman, deoarece cuticulele sunt păstrate intacte și nu sunt tăiate, ca la majoritatea extensii de păr care nu sunt remy. Păstrarea cuticulelor firelor de păr și alinierea lor într-o manieră unidirecțională creează extensii complet naturale. Acest proces asigură că părul rămâne super moale, strălucitor, mătăsos și complet fără încurcături pe parcursul vieții.

Se încâlcesc extensiile de păr? 

La fel ca părul tău natural, extensiile se pot încâlcii și pot cădea firele acestora. Căderea părului este o întâmplare frecventă la extensiile de păr și, deoarece acestea sunt făcute din păr uman, vă puteți aștepta ca în unele situații să cadă câteva fire, dar nu este cazul să te îngrijorezi, deoarece acest proces este total normal. Adesea cad câteva fire la spălarea extensiilor, din acest motiv nu este indicat să piaptăni extensiile cât încă sunt umede. Pune-le pe un prosop moale și lasa-le să se usuce natural, apoi cu o perie specială pentru extensii le poți descâlcii. Pentru evitarea încâlcirii extensiilor de păr îți recomandăm să le lași peste noapte în balsam. Părul din extensiile naturale, nu au rădăcină, prin urmare nu se pot hidrata natural. Din acest motiv este recomandat să le hidratezi cât de mult poți prin uleiuri speciale sau mască de păr special creată pentru acestea.

Extensiile de păr sunt pre-ondulate / ondulate?

Nu, în acest moment nu oferim extensii de păr pre-ondulate / ondulate. Comercializăm doar extensii din păr uman remy 100%, drepte, însă acestea pot fi modelate după cum dorești cu diferite aparate de styling, precum placa de păr, ondulator, phoen etc. Singurele modele de extensii preondulate sau ondulate sunt cele sintetice.

Puteți, de asemenea, să vă uscați extensiile peste noapte (de exemplu, într-o împletitură), iar atunci când veți desface împletitura, părul dvs. va avea bucle superbe de plajă, gata de plecare. În plus, puteți experimenta și diferite modele de bucle, fără a fi necesar să cumpărați o serie de baghete pentru ondulare.

Ce se întâmplă dacă vreau o lungime mai scurtă / mai lungă?

Extensiile de păr marca Arvessa sunt disponibile în colecțiile noastre începând cu o lungime de la 30 cm până la 70 cm. Pentru a vedea cum vor arăta aceste lungimi, te rugăm să accesezi tabelul de lungimi de pe pagina produselor. Deasemenea extensiile pot fi scurtate sau tăiate la orice lungime dorită de un stylist cu experiență dacă sunteți interesat de o lungime mai scurtă. 

Sunt recomandate extensiile pentru părul subțire?

Da, extensiile de păr sunt o modalitate excelentă de a adăuga grosime părului subțire și fin, fără a provoca deteriorări părului natural sau a împiedica între timp creșterea părului.

Care este durata medie de viată a extensiilor?

Durata de viață a extensiilor poate varia între 6-9 luni până la un an sau mai mult, în funcție de îngrijirea generală pe care o primesc și de cât de des sunt purtate. Un lucru important de reținut este faptul că extensiile de păr nu au o sursă naturală de hidratare, cum ar fi propriul dvs. păr, astfel încât păstrarea lor hidratată și reducerea uscăciunii este crucială pentru prelungirea duratei de viață.

Extensiile Arvessa pot fi decolorate, vopsite sau ondulate?

Desigur! Asemenea părului tău natural, extensiile Arvessa pot fi decolorate și vopsite în același timp. Fiind confecționate din păr uman, acestea se comportă excelent în procesul de decolorare sau vopsire, însă recomandăm ca acest proces să fie făcut de către un profesionist, pentru a evita uscarea și despicarea vârfurilor sau colorarea acestora în pete.