Tel. 0751 550 890 | office@arvessa.ro

Plata Produselor

Vă punem la dispoziție mai multe modalități de comandă a produselor de pe site-ul nostru:

1. Comanda telefonică la unul din numerele de telefon afișate pe site.
2. Folosind procedura normală de pe site.
3. Prin e-mail sau formularul de contact de pe site.

Cum platesc ?

Foarte simplu, vă punem 3 variante la dispoziție:
1. Online, direct pe site cu Cardul Bancar (credit/debit).
2. Ramburs, cash/numerar la primirea coletului.
*De restul ne ocupam noi!

1. Plata Online (Card Bancar Credit/Debit)

Plata online se face în condiții de siguranță maximă folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plată pe adresa dvs. de e-mail. Procesatorul de plată folosește un sistem securizat, bazat pe standardul 3D Secure. 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată, unde înregistrarea deținătorului de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2

​Datele cardului de plată ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către site-ul arvessa.ro, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Clienții pot comanda online de pe site-ul arvessa.ro folosind carduri emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Pentru cardurile emise în străinătate, atașate la conturi în altă monedă, conversia se face în lei la cursul valutar al băncii emitente. Plățile efectuate din afara teritorului României se fac în lei.

​Date ce vor fi introduse pentru efectuarea plății sunt următoarele:

          1. Numărul cardului (16 cifre)

          2. Data expirării (luna și anul)

          3. Codul CVC sau CVV (3 cifre)

          4. Numele deținătorului de card

​Cardurile acceptate sunt următoarele:

Dacă alegeți să efectuați plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veți fi redirecționat într-o pagină securizată a procesatorului de plăți online.  Detaliile cardului nu vor ajunge la Arvessa și nici un angajat Arvessa nu va intra în posesia datelor de card. Tranzacția se desfășoară pe serverele procesatorului de plăți online. După înregistrarea cu succes a comenzii suma plătită va fi blocată în contul dumneavoastră urmând a fi încasată de către Tressa Hair S.R.L. doar după confirmarea comenzii.

2. Plata Ramburs/Numerar (cash) la livrarea coletului

Plata numerar este cunoscută și ca plată ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentând valoarea comenzii cu TVA. Plata se va efectua în momentul în care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Datele solicitate clientului pentru emiterea facturii proforme sunt:

          1. Denumire societate / Nume și prenume client

          2. Cod fiscal / CNP

          3. Sediul social / Adresa

          4. Banca și contul IBAN

Datele companiei TRESSA HAIR, în contul căreia se efectuează plata sunt:

Titular cont : S.C. Tressa Hair S.R.L.

Cod fiscal (CUI): 36681655, Nr. Reg.Com: J26/1418/2016

​Conturi disponibile pentru plăți în RON:

IBAN : RO48 BTRL RONC RT05 3223 4301
Banca : Banca Transilvania, Suc. Târgu Mureș

În cazul în care clientul a comandat un produs/produse și a refuzat preluarea coletului din orice motiv, clientul se află automat în stare de încălcare a condiţiilor de plată. Această încălcare a condiţiilor de plată are următoarele consecinţe:

  • ne rezervăm dreptul de a cere plata în avans sau garanții de plată înainte de a accepta alte comenzi. Acest termen se aplică de asemenea când nu există încălcare a condiţiilor de plată, dar există îndoieli justificate referitoare la capacitatea de plată a clientului.